Vegetariske muligheder. Vegansk burger

En vegetarisk kost består jo primært af grønt, linser, bønner, ris, pasta, kartofler og kornprodukter og de ting kan heldigvis findes i alle supermarkeder. 

Men når man gerne vil skifte noget af sit kød ud med mere vegetarisk mad, kan det gøre overgangen en del nemmere og mere spændende, hvis man også tilføjer lidt vegetarisk kød og pålæg til sin kost. Derfor får du her en kort gennemgang af hvilke vegetariske produkter, der kan findes i de forskellige supermarkeder. 

Hummus og tofu er to klassikere i det vegetariske køkken og de findes heldigvis i de langt de fleste supermarkeder!

Netto: I Netto har de deres egen serie Spir og i serien kan man både få pålæg, postej, frysepizzaer, forskellige frosne færdigretter som falafler og tofu. 

Føtex: Føtex fører både vegetarisk kylling, fars og pølser fra det danske mærke Naturli’. Udover det har de flere forskellige vegetariske produkter i deres eget mærke Levevis. 

Rema1000: Rema1000 har en postej fra Hanegal og udover det har de også vegetarisk fars og kylling fra Naturli’. 

SuperBrugsen/Kvickly: Udvalget i SuperBrugsen og Kvickly varierer en del fra butik til butik. Det er i hvert fald min erfaring. Men hvis du tager i en af de større butikker i en større by, skulle der være en god mulighed for at finde et ordentligt udvalg af både vegetariske produkter på køl og frost blandt andet fra Naturli’. 

Irma: Hvis du er så heldig at bo i København og dermed ha’ mulighed for at tage i en Irma, så gør det! Irma har et rimelig stort udvalg af en masse forskellige vegetariske produkter, som enten er svære at få andre steder eller som slet ikke kan findes andre steder. 

Heldigvis kommer der hele tiden nye produkter til, så listen er svær at gøre helt komplet! 

Men jeg håber, at du nu har fået nogenlunde en ide om de forskellige muligheder i flere forskellige supermarkeder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *