3 tips til at spise mindre kød

I dag vil jeg give dig 3 tips til at komme i gang med at spise mindre kød allerede i dag!
Er du klar?
Så lad os komme i gang:

1.  Erstat halvdelen af kødfarsen med revne grøntsager som gulerødder eller squash, når du laver lasagne, frikadeller, bøffer eller kødsovs. På den måde får du en pakke kød med 500 gram til at strække til to dage og du har nemt og hurtigt skåret ned for dit kødforbrug. 

2. Find en slags vegetarisk pålæg som humus (der kan købes i nærmest alle supermarkeder) og lad det være erstatning for kødpålæg nogle dage om ugen. ‘

3. Beslut dig for en kødfri dag om ugen, hvor du fx. spiser en grøntsagssuppe eller en vegetarisk gryderet som dahl

Det var de tre tips, som alle er nemme måder at starte med at skære ned for dit kødforbrug! 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *