Grønt blad

I det her indlæg vil jeg gerne give dig 5 rigtig gode grunde til at spise mindre kød. 

Du ved sikkert, at kød belaster klimaet og at der også er noget med, at ikke alt slags kød er lige godt for dig. 
Men måske ved du ikke så meget andet end det?
Så her får du 5 rigtig gode grunde til at spise mindre kød:

1. Klimaet. Vidste du fx., at et kilo oksekød udleder 13,9 kg CO2 pr. kg i forhold til et kilo grøntsager, der kun udleder omkring et kilo CO2 pr. kg?

2. Dyrevelfærd. På trods af at det er forbudt at halekupere danske svin, så sker det stadig for 98,5%. 

3. Din sundhed. Forskning viser, at der er en øget risiko for at udvikle visse former for kræft, hvis man spiser meget rødt kød og forarbejdet kød. 

4. Regnskoven. Fodersoja som danske svin, køer og kyllinger bliver fordret med er en af de primære årsager til, at regnskoven bliver ryddet. 

5. Vandforbrug. Det animalske landbrug bruger 29% af alt ferskvand i verden. 

Det var bare 5 gode grunde til at spise mindre kød. Der er rigtige mange flere gode grunde til at skære ned på kødet. 

Hvis du gerne vil skære ned på kødet, så tjek det her onlinekursus ud. Her hjælper jeg dig med at gå fra at spise kød hver dag til kun at spise kød 3 gange om ugen!

De bedste hilsner

Line

Ejer af En grøn vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *