Veganske film

Guide til de bedste veganske film!

I det her indlæg deler jeg mine tre yndlingsfilm om veganisme med dig!

  1. Den første på listen er “What the Health”, da den virkelig er en af de bedste (måske den bedste?) veganske film om sundhed. Den er virkelig god men også skræmmende! Den afløser min tidligere yndlingsfilm om sundhed nemlig “Forks over Knives”.
  2. Den anden er “Earthlings”, som jeg ved, at rigtig mange veganere har et forhold til. Jeg har taget den med, fordi det er en af de eneste film, der rent faktisk fokuserer på det etiske grundlag for veganisme. Den er barsk, og jeg derfor ser jeg sjældent sådan nogle film. Men det er altid godt at se og dermed huske, hvorfor det er, at man er eller ønsker at blive veganer!
  3. Den sidste på min liste er “Cowspiracy”, som er lavet ligesom “What the Health”. Den undersøger dog ikke de sundhedsmæssige, men miljømæssige konsekvenser af animalske produkter.                                

Det er alle tre virkelig stærke film. som helt klart kan anbefales at se, for at blive klogere på alt det, der knytter sig til produktionen af animalske produkter!

En tanke om “Film om veganisme”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *