Vegansk burger fra Ikea

Den første nyhed i den her måned er, at Rema i juli kom med deres helt egen serie af veganske plantedrikke. Der er både havre, soja og helt overaskende også en havrekakao!

Det var også i juli, at Naturli’ præsenterede to nye veganske isvafler – en med solbær og chokolade og en med rom, karamel og chokolade (hvem sagde skildpaddeis?!?) Så nu har Naturli’ hele tre veganske isvafler!

For et stykke tid siden, kom Ikea med deres veganske søster til deres hotdogs og nu har de også en vegansk burger på menuen. I vores familie er den helt klart et hit og måske endda bedre end deres hotdogs!

Dansk Vegetarisk forening har også i sidste måned offentligt deres indsamling, der skal gå til at prøve forskellige sager, om vegetarisk/vegansk mad i de offentlige køkkener, for retten. Hvis du vil læse mere om den sag og støtte indsamlingen, så kan du gøre det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *