Spise vegetarisk og vegansk ude

Når man spise vegetarisk eller vegansk bliver det efter lidt tid ren rutine at finde på mad og handle til det. Det der kan være lidt mere besværligt er når man skal spise vegetarisk eller vegansk ude enten på café eller hjemme hos familie.

Derfor får du her 5 gode råd, så du kan få den bedste oplevelse, når du spiser ude!

  1. Hvis du skal på café eller restaurant, så undersøg på forhånd hvilke cafeer og restauranter, der har noget vegetarisk eller vegansk på menuen. Min erfaring er, at de allerfleste spisesteder i hvert fald har vegetarisk. Det kan dog være lidt mere besværligt at finde et sted med vegansk, hvis du kommer uden for de største byer i Danmark.
  2. Er resten af selskabet med på at spise vegetarisk eller vegansk? Så tag på et sted, der kun er vegetarisk/vegansk, hvis der er et i din by. Det er en fed oplevelse at kunne vælge alt fra menukortet i stedet for kun at kunne vælge imellem to retter.
  3. Er du lige begyndt at spise vegetarisk/vegansk, kan det være meget at forlange, at din familie og venner stiller op med det helt store grønne måltid. Tilbyd at tage mad med selv. Så er du både sikker på at få noget at spise og du giver dem inspiration til hvad de kan lave næste gang.
  4. Skal du til en større fest, hvor du ikke rigtig kan tage mad med selv? Så snak med værterne og eventuelt giv dem noget inspiration i form af opskrifter, så de kan lave mad til dig.
  5. Du kan være nok så forberedt med maden, når du skal spise ude. Der vil dog alligevel være situationer, hvor du bare må nøjes med lidt kedeligt mad eller hvor de simpelthen har glemt at lave vegetarisk/vegansk til dig! I sådanne tilfælde er mit bedste råd at få det bedste ud af festen eller middagen og så spise noget ekstra lækkert mad dagen efter!

Det var mine bedste råd til at spise ude. Jeg håber, at de kan hjælpe dig!

Leder du efter flere gode råd til at spise vegetarisk og vegansk ude? Så tjek de her gode råd til en vegetarisk jul.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *