Veganske pølsehorn

Så er august ved at være slut og det er derfor tid til at gennemgå månedens grønne nyheder.

I den her måned er der kommet rigtig mange nye grønne produkter ude i butikkerne.

Vi starter med vegetarisk og vegansk bacon fra Tulip. Jeg havde aldrig troet, da jeg blev veganer for 9 år siden, at jeg skulle komme til at købe vegansk bacon (fra Tulip!) i butikkerne. Der er sket så meget de sidste år. Det nye bacon kan fåes i Kvickly og måske også andre af coops butikker.

En anden producent som de seneste år er begyndt at være med på den grønne bølge er Ikea. De har nu udover veganske pølser på frost, også fået kødfri kødboller på frost og til at spise i deres restaurant.

Naturli’ har fra start været med på den grønne bølge og måske ligefrem ført an de seneste år. De har her i august lanceret både to nye plantedrikke (havre barista og ærtedrik), tre nye yoghurter baseret på mandel (neutral, jordbær og pære/banan) og sidst men slet ikke mindst er de også kommet med kødfri veganske pølsehorn. Vi takker Naturli’ for endnu flere grønne produkter!

Lagkagehuset har endelig lyttet og har nu udover deres veganske sandwich også fået en vegansk flødekage! Den har været på prøve i deres butikker her i august, så vi må se om den bliver ved med at være der efter denne her måned.

Den allersidste nyhed i den her måned er, at Veganerpartiet nu har indsamlet underskrifter nok og derfor kan stille op til næste folketingsvalg. Du kan læse mere om det grønne parti her.

Du kan læse de grønne nyheder fra juli her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *